fbpx

Înscrierile pentru un nou curs de limbă germană au început

O nouă serie de cursanti vor începe cursurile EKIMED pe 1 Octombrie pentru obținerea certificatului de vorbitor de limbă germană nivel B2.

Boot Campul asigura toate facilitățile necesare pentru ca pe parcursul celor 3 luni cursanții EKIMED să se poată concentra pe studiul limbii germane. Programul cursului este unul intensiv presupunând 6 ore de predare și 3 de exerciții practice.

EKIMED a gândit pentru cursanții săi un proiect de anvergură care să aibă ecouri puternice în capacitatea de a se autodepăși.

Posibilitatea de a accesa programul de Burse EKIMED se poate face imediat după înscriere. Managerul de proiect va contacta telefonic persoanele înscrise și le va asigura tot suportul necesar acestui demers.

Beneficiile aduse comunității personalului medical auxiliar ce îți dorește un loc de muncă în Germania sunt: bootcamp ce include cazare, mese și școlarizare, suport în obținerea certificatului de vorbitor al limbii germane nivel B2, asistență în timpul încheierii formalităților necesare primirii dreptului de muncă și ajutor în acomodarea la noul job. Toate aceste servicii sunt gratuite pentru studenții sau absolvenții unei școli Postliceale profilul Asistent Medical Generalist.

Formularul de înscriere poate fi accesat aici!


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + twenty =

Go to Top