fbpx

Politici de Confidențialitate

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Datele personale introduse de către utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de SC EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă/contact și din contul de înregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea și livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) către utilizatori (numai dacă utilizatorul a cerut în mod expres trimiterea newsletter-ului).

Ne obligăm să nu facem publice și/sau să nu vindem informații referitoare la datele personale ale clienților noștri fără acordul lor explicit. SC EKI SUPPOT SOLUTIONS SRL nu vinde și nu oferă datele dumneavoastră personale niciunei terțe părți. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, în cazul unei solicitări justificate a acestora, conform legilor în vigoare.

Nu toleram SPAM-ul și nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.ekimed.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza noastra de date.

SC EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale de pe site-ul www.ekimed.ro. Vă recomandăm să nu divulgați aceste informații niciunei terțe părți. SC EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul www.ekimed.ro.

SC EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierderi de informații care ar putea fi cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul www.ekimed.ro și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau serverele sau e-mailurile expediate de www.ekimed.ro nu conțin viruși.

Datele/informațiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de către SC EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL pentru întocmirea de statistici care vor putea fi folosite în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor în vigoare.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor site-ului www.ekimed.ro, vă dați acordul și în privința Politicilor de Securitate a Datelor cu Caracter Personal, care pot fi regăsite AICI.

Go to Top