fbpx

Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii și condițiile menționate mai jos constituie prevederi contractuale și au valoare de contract valabil încheiat între EKI SUPPORT SOLUTIONS  SRL și orice client care utilizează serviciile site-ului www.ekimed.ro.

EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL și site-ul www.ekimed.ro nu vor procesa nicio cerere primită de la niciun utilizator al site-ului www.ekimed.ro fără ca acest client să accepte, prin bifarea căsuței respective, acest contract (TERMENI ȘI CONDIȚII).

Folosirea, incluzând vizualizarea sau solicitarea informațiilor despre serviciile de pe site-ul www.ekimed.ro, implică deplina acceptare a termenilor și condițiilor menționate mai jos.

INTRODUCERE

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului www.ekimed.ro, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Acest site este întreținut și administrat de societatea EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL (vedeți mai jos datele de identificare ale EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL).

Nume companieSC EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL SRL
Nr.înreg.Reg.Com.:J49/5789/2011
C.I.F.:RO 28464159
Adresă Sediu Social:  CALEA GRIVIȚEI, NR. 240, Sector 1, București 

Adresa de mai sus este valabilă atât pentru locul de desfășurare al activității cât și pentru locul unde se pot primi reclamații.

Administratorul site-ului, EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL, își asumă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi (termeni și condiții), orice modificări ale site-ului www.ekimed.ro (modificări de structură, de conținut precum și orice alte modificări), de a întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul sitelui, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor site-ului www.ekimed.ro.  În acest sens, EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, îmbunătățiri, up-grade-uri etc. de orice fel. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nicio formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Accesând pagina "Termeni și condiții" puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

FIREWALL

Accesul la sistemele Societății (servere) este controlat de un firewall, care permite utilizarea anumitor servicii de către utilizatori/abonați, interzicând în paralel accesul la sisteme și baze de date și informații confidențiale ale Societății.

CONFIDENȚIALITATEA TRANZACȚIILOR

Așa cum se menționează mai sus, respectarea confidențialității se subînțelege. Toate informațiile transmise de utilizator/abonat sunt confidențiale, Societatea luând toate măsurile necesare astfel încât acestea să fie utilizate doar în măsura în care acest lucru este considerat necesar în contextul serviciilor oferite. Doar angajații autorizați au acces la informațiile cu privire la tranzacții și doar când acest lucru este absolut necesar.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.ekimed.ro (incluzând, dar fără a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL și/sau a furnizorilor săi și/sau a partenerilor săi și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea industrială și intelectuală.

Folosirea fără acordul scris explicit al EKI SUPPORT SOLUTIONS SRL, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Orice reclamație și/sau problemă legată de respectarea drepturilor de autor în legătură cu întreg conținutul site-ului www.ekimed.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa office@ekimed.ro

Go to Top